Naar de inhoud Naar de footer

Problemen melden

/ De stranden van de Noordkop / Problemen melden
Copyright City Marketing Den Helder - https://www.denhelder.online/

Samen Houden We Onze Stranden Prachtig

Bij Stichting Strandexploitatie Noordkop streven we naar de best mogelijke strandervaring voor onze bezoekers. Je kan ons eenvoudig hierbij helpen door via het onderstaande formulier je problemen, zoals kapotte bankjes, prullenbakken of ontoegankelijke opgangen, aan ons door te geven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze stranden schoon, veilig en toegankelijk blijven.

Hoe werkt het?

  • Vul je gegevens in: We hebben enkele basisgegevens nodig om contact met je op te kunnen nemen en je op de hoogte te houden van de voortgang van je melding. Vul je volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres in.
  • Kies de strandslag: Geef aan op welke strandslag je het probleem hebt opgemerkt. Dit helpt ons om snel te reageren en het probleem op de juiste locatie op te lossen.
    Beschrijf het probleem: In het opmerkingenveld kun je gedetailleerd beschrijven wat je hebt opgemerkt. Hoe meer informatie je kunt geven, hoe beter we kunnen begrijpen wat er moet worden opgelost.
  • Voeg een foto toe (optioneel): Een foto zegt meer dan duizend woorden. Als je wilt, kun je een foto toevoegen om het probleem visueel te verduidelijken. Dit kan ons enorm helpen om de situatie correct in te schatten.
  • Verstuur je melding: Controleer nog even of alle gegevens correct zijn ingevuld en klik op de verzendknop. Je melding komt dan direct bij ons terecht.

Wat gebeurt er na het melden?
Zodra we je melding hebben ontvangen, gaan we ermee aan de slag. We nemen contact met je op om de details te bespreken en je op de hoogte te houden van de voortgang. Samen zorgen we ervoor dat onze stranden prachtig blijven voor iedereen.

Bedankt voor je betrokkenheid en je hulp om onze stranden te verbeteren. Samen kunnen we een verschil maken!

Probleem melden

Naam(Vereist)
Selecteer de strandslag waar je het probleem hebt opgemerkt.
Geef een gedetailleerde beschrijving van het probleem dat je hebt opgemerkt.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB.
Als je wilt, kun je hier een foto toevoegen om het probleem visueel te verduidelijken. Dit is optioneel maar kan ons helpen om de situatie beter te begrijpen.