Naar de inhoud Naar de footer

De Blauwe Vlag

/ De stranden van de Noordkop / De Blauwe Vlag
Copyright De Blauwe Vlag - https://www.blauwevlag.nl
Internationale erkenning voor

Kwaliteit & Duurzaamheid

De Blauwe Vlag is een prestigieuze internationale erkenning die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens over de hele wereld. Deze onderscheiding is een symbool van uitmuntendheid op het gebied van milieubeheer, veiligheid en duurzaamheid.

  • Uitstekende waterkwaliteit: Het is een garantie voor zwemwater van de hoogste kwaliteit. De Blauwe Vlag staat voor schoon en veilig zwemmen in de zee.
  • Schoon en gezond strand: Onze stranden worden voortdurend schoongehouden. Er zijn voldoende toiletten en afvalbakken beschikbaar, zodat bezoekers comfortabel van hun dag op het strand kunnen genieten.
  • Veiligheid voor alles: Op onze stranden vind je reddingsmaterialen en een EHBO-post. We zorgen voor de veiligheid van onze gasten, zodat iedereen met gemoedsrust kan ontspannen.
  • Milieubewuste voorlichting: We zijn toegewijd aan het beschermen van het natuurlijk milieu van zee, strand en duinen. Daarom organiseren we voorlichtingsactiviteiten om bewustzijn te creĆ«ren over het behoud van deze prachtige omgeving.

Met De Blauwe Vlag laten we zien dat we ons inzetten voor een schone, veilige, en duurzame strandervaring voor al onze bezoekers. We zijn er trots op dat 3 van onze stranden tot de selecte groep behoren die deze erkenning heeft verdiend.