Naar de inhoud Naar de footer

SSN Lifeguards

/ Veiligheid / SSN Lifeguards
Copyright City Marketing Den Helder - https://www.denhelder.online/
Een zomerbaan als lifeguard

Zon, zee en levens redden

Bij SSN Lifeguards zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die een dag op het strand willen staan, of zelfs deel willen uitmaken van ons team.

Als SSN Lifeguard ben jij het gezicht voor de strandgasten in Den Helder. Je bent een echte teamspeler en geniet van een actieve baan in de zon, omringd door de zee en gezelligheid. Jouw verantwoordelijkheid is het waarborgen van een veilig en schoon strand. Je begint elke dag met het opstarten van de posten en het gereedmaken van alle reddingsmiddelen. Je houdt toezicht op het strand en spreekt mensen aan op mogelijke gevaren.

Opleiding Voor Beginners

Geen ervaring als lifeguard? Geen probleem! Als een zomer vol zon, zee en gezellige collega’s jou aanspreekt, ben je bij ons van harte welkom. We bieden training en opleiding om je op te leiden tot lifeguard. Je hebt zelfs de mogelijkheid om certificeringen te behalen, zoals EHBO en lifeguard. Bovendien bieden we een aantrekkelijk salaris en gratis overnachtingsmogelijkheden op de hoofdpost, zodat je letterlijk op het strand kunt slapen!

Wij Zoeken & Bieden

Bij SSN Lifeguards zijn we op zoek naar mensen die voldoen aan de volgende eisen:

  • Een sportieve teamplayer
  • Minimaal 16 jaar oud
  • Beschikbaarheid van minimaal 3 weken aaneengesloten tussen 24 juni en 3 september
  • Communicatief vaardig
  • Goede zwemmer (je zwemvaardigheid wordt getest)
  • Bereidheid om eerste hulpverlening te leren
LeeftijdSchaal ASchaal BSchaal C
16€5,50
17€6,00
18€6,50€7,00
19€8,00€8,50€9,00
20€9,50€10,00€10,50
21+€12,00€12,50€13,00

Je begint normaal gesproken in schaal A. Wanneer je postcommandant, schipper of bijrijder kunt zijn kom je in schaal B. Kun je optreden als strandcommandant dan kom je in schaal C. De genoemde bedragen zijn per uur en exclusief vakantie-uren (7,66%) en -toeslag (8%). De strandcommandant en de postcommandanten krijgen nog een toelage van €1,50 en €0,50 per uur respectievelijk

Meer dan alleen geld verdienen

  • Gratis overnachting: Voor mensen van buiten Den Helder bieden wij slaapplekken op de post. De post is voorzien van een keuken en er wordt elke avond samen gekookt.
  • Veel gezelligheid: We werken vooral met scholieren en studenten van 16 tot 25 jaar. Na werktijd doen we vaak nog gezellige dingen zoals een BBQ of een uitstapje.
  • Kennis van hulpverlening: We leren je stap voor stap hoe je iemand veilig uit het water haalt en hoe je je slachtoffer verder behandelt.
  • Een actieve zomerbaan met veel eigen invulling: Op rustige dagen bepaal jij en je collega’s zelf je werk. Gaan jullie aan je EHBO-skills werken of juist een stuk zwemmen? De keuze is aan jou!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Loop gerust een dagje met ons mee om te ervaren hoe het is om een lifeguard te zijn. Of laat je gegevens achter voor volgend jaar! We zullen contact met je opnemen zodra de vacature voor de volgende zomer beschikbaar is. Bij SSN Lifeguards staat de deur altijd open voor enthousiaste mensen die willen bijdragen aan strandveiligheid en willen genieten van de unieke sfeer aan zee.