Naar de inhoud Naar de footer

SSN strandwachten geslaagd voor Junior en Lifeguard

/ Nieuws & updates / SSN strandwachten geslaagd voor Junior en Lifeguard

Na vorige week de EHBO opleiding, zijn vandaag de examens voor Junior Lifeguard(de zwemmers en redders) en Lifeguard (de leiders) met behulp van Reddingsbrigade Nederland gehouden. Met succes mogen we wel zeggen. Dertien nieuwe junioren en twee Lifeguards zijn geslaagd voor hun diploma. Het seizoen is nagenoeg ten einde en er hebben zich gelukkig geen grote incidenten voor gedaan. Dat dit anders kan weten we helaas ook, het blijft opletten!

Na de breuk met Reddingsbrigade Den Helder heeft de SSN assistentie van Reddingsbrigade Nederland gevraagd bij het opleiden van de nieuwe strandwachten. Daaraan is gehoor gegeven en hebben de instructeurs Erik, Jos en Ben ons geholpen, samen met de (eigen) trainingen tijdens het seizoen als resultaat dat bijna iedereen is geslaagd. We bedanken zowel de instructeurs maar ook alle anderen voor het enthousiasme en de getoonde inzet om dit voor mekaar te krijgen.

Het nieuwe seizoen 2022 zien we weer met vertrouwen tegemoet. Ook dan kunnen we weer verse strandwachten gebruiken en gaan we zeker door met opleiden voor Junior maar ook voor Lifeguard en Senior.